Even voorstellen

René Jansen is gecertificeerd VBO makelaar/taxateur o.z. en heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding van onroerend goed en het opmaken van taxatierapporten van woningen voor de particuliere en zakelijke markt.

De woningmarkt is continu onderhevig aan veranderingen, zeker de laatste jaren. Het taxeren c.q. aankopen van een woning vraagt dan ook om actuele en gespecialiseerde kennis van zaken. René Jansen beschikt over die kennis en houdt zich op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op de woningmarkt via onder meer bijscholingscursussen van het VBO en lidmaatschappen van specialisatievakbladen op het gebied van taxaties en onroerend goed.

Als lid van de VBO is Oude Keizer makelaardij gecertificeerd volgens Stichting Certificering voor Makelaars en Taxateurs (SCVM), kamer Wonen/MKB, zodat u ervan verzekerd kunt zijn dat het taxatierapport door de officiële instanties wordt geaccepteerd.

Opdrachtgevers zijn niet alleen particuliere huizenkopers of –verkopers (marktwaarde), maar ook banken (executiewaarde), verzekeringsmaatschappijen (herbouwwaarde), de overheid en de belastingdienst.

Oude Keizer makelaardij wordt gerund door René Jansen alleen. Hij is diegene waarmee u te maken krijgt. De dienstverlening van Oude Keizer makelaardij laat zich dan ook kenmerken door een hoog persoonlijk karakter en een hoge mate van betrokkenheid.

Wilt u meer weten over wie er bij u over de vloer komt, oftewel: wilt u meer informatie over René Jansen? Bezoek gerust zijn Linkedin pagina of neem contact op voor een persoonlijk gesprek.

Oude Keizer makelaardij is u graag van dienst!